Ahoj,
tento prispevek me moc nadchl.Jsem rok vdana a jsem stale vice do sveho skveleho manzela zamilovana.A to jsem si ho nasla na inzerat!Zatim jsme si uzivali svobody,jsme spolu celkem neco pres dva roky.
Ale ted ,teprve dva mesice pracujeme na miminku.Snazila jsem se hledat moznosti jak poceti ucinit pravdepodobnejsim,ale pak jsem se rozhodla ponechat vse nahode,prece nebudu blaznit po tak kratke dobe.Stejne se milujeme tak casto,ze ve mne ty spermie koluji vlastne porad.Jiz pres dva tydny se vubec necitim dobre,me pocity jsou stejne jako se popisuji priznaky tehotenstvi.Jsem unavena,toci se mi hlava,byva mi casto nevolno a jsem plactiva.Vse citim jinak ,jako bych byla nekdo jiny.Ale ted jsem dostala menses.Znate to,je to trochu ci vice zklamani.Budu dal cekat,treba se nam to podari pristi mesic.Mam ted hodne prace,i z toho muzu byt pretazena.
Ted jsem ale zjistila,ze vlastne clovek nikdy nevi.Mozna i pres tu menstruaci muzu byt v jinem stavu?Je tedy lepsi nic neresit a cekat a tesit se.Tim padem se nebudu na nejaky test soustredit a rada bych,az se to jednou povede,aby mi tehotensvti potvrdila radeji lekarka.
Diky,ted se citim uvolneneji a nehazim flintu do zita.
zdravi vas Marketa
Předchozí