| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Vím, že mi nikdo neporadí...

at hodí kamenem. Podle mne velmi chytré rčení. Mám za sebou velmi podobný osud Tvému. Mám také dvě děti osm let od sebe, ale naštěstí naprosto zdravé. Když jsem četla Tvůj příspěvek, tak jsem nás poznávala. Ve chvíli, kdy se objevil na scéně "Tvůj vdovec", tak jsem si zašla pro kávu a posadila se pohodlněji. Posléze mne zaujalo, že jsi psala, že jeho dcera byla věkově podobná Tvojí, ale ta se přece narodila snad za dva roky ? Hlavně mne však zaujalo, že odsuzuješ svého muže a už o svém odchodu vůbec nemluvíš. Jistě jsi vždy byla dobrá máma, šetrná hospodyně a máš svého muže ráda, ale OPUSTILA JSI HO. Ublížila jsi mu více než on Tobě, protože jsi odešla i se synem. Uvědomuješ si to vůbec ? Že jsi udělala totéž ? Píšu Ti to s klidným svědomím, protože já to v době krize také udělala. V době krize jsem odešla se čtyřletým děckem a po roce se vrátila zpět. Po dalších dvou letech jsem otěhotněla (s manželem) a když bylo dítěti pár týdnů, tak jsem přišla na jeho milenku. Rok jsem bojovala - přeháněla jsem péči o domácnost a čekala. Za rok jsem ztratila nervy, podala žádost o rozvod (JÁ ji podala podruhé - poprvé jsem ji stáhla a vrátila se od milence) a potom jsem se odstěhovala. Žiju už druhý rok s dětmi v podnájmu, děti tátu navštěvují, on žije s ní a já nelituju, protože jsme neměli vztah, který by za to stál. Myslím, že takhle je alespon někdo štastný (bývalý manžel a jeho přítelkyně). Ale u Tebe je to jiné. Ty a děti chcete svého tátu. Myslím, že by sis měla vzpomenout, že každý udělá chybu a pokud on chce zůstat, tak vydržet. Dál se k němu chovat jako k manželovi, tátovi a příteli zároven. Pokud Ti s ním milování nevadí, tak se vším všudy. Čas vše zahojí a on třeba pochopí. Muž málokdy sám sbalí tašky a požádá o rozvod. Většinou je k tomu dotlačen manželkou nebo milenkou. Zkus si přečíst odstavec svého dopisu o tom JAK TI ODPUSTIL. Zkus u to taky odpustit a nezapomen to říct hlavně JEMU !! A nám všem někdy napiš, zda byl konec štastný :-))) Já uvádím mail, tak můžeš klidně napsat i touto formou. Drž se, holka. A pamatuj, že pro dobro svých dětí uděláš více tím, že mu přiznáš, že ho máš ráda a odpouštíš. A bud na sebe hodná .... Držím Vám všem pěsti. Jitka

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.