Ahoj nemám moc času je už pozdě ,tvůj příspěvek jsem přelítla v rychlosti a chci ti jen napsat ,že mám 2letého syna a od 3týdnů měl ekzem,byl strašně uplakané mimino trpěla jsem každý týden na migrény..to mi zůstalo dodnes!Ale malý je čistý!!sem tam nějaký boláček na noze popřípadě na ruce nebo kolem pusiny jinak nic.Navštívili jsme tenkrát několik kožních lékařů od Hradce Králové po Prahu.Určitě si pořid knížku od mudr Čapkové -Atopický Ekzém,myslím že je v oboru nejlepší a je tam popsáno vše co by ti řekla v ordinaci.Pokud její literaturu ještě neznáš nebo jste ji ještě nenavštívili tak mi napiš mail mohu ti odepsat jak to probíhalo a co nám napsala za mastičky. Taky jsme navštívili černocha ted už nevím jak se jmenuje ,ale jeho bylinné koupele malému pomohly nejvíc i když jeho masti jsou prý škodlivé /bohužel nebo bohudík jsme je používali/ v případě zájmu kontakt seženu,ale není to levné!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.