Milé maminy,které zrovna přemýšlíte,kterou porodnici si vybrat.Vycházejí odborné články a knížky,ale stejně není nad konkrétní osobní zkušenosti.Rodila jsem již 4x.2x u Apolináře a 2x v Motole.U Apolináře byly vždy o nějaký krůček po odborné stránce napřed,ale vždy mi tam chyběl lidský a přesto vysoce profesionální přístup.Má první zkušenost s porodem,kdy jsem musela odrodit již mrtvá dvojčátka byla strašná!!!Bylo to před 15lety a nebyl nikdo,kdo by mě třeba jen chytil za ruku.
Mé dvě zkušenosti z Motola jsou ve všem úžasné.Nenajdu nikdy správná a výstižná slova,která by dokázala vyjádřit můj hluboký obdiv a upřímné poděkování všem,kteří se nám vždy věnovali,vše vysvětlili a snažili se respektovat individuální přání jednotlivých maminek.
Všem,které budete rodit,ať je to kdekoli přeji mnoho sil a štěstí s výběrem porodnice.A zároveň děkuji sestřičkám,porodním asistentkám a v neposlední řadě i senzačním lékařům,kteří se o mně a o naší Nikolku tak pěkně starali v těhotenství a hlavně pak 12.11.2005.
Předchozí