Ahoj, já mám 3 letou dceru a cca za 3 týdny čekáme chlapečka. Poprvé jsem rodila na Slovanech - jsem z Plzně. Malá se narodila o měsíc dříve, tak že jsem sice chtěla do Vojenský, ale přeci jen ty Slovany jsou v tomto případě lepší. Tentokrát chci opět do Vojenský, ale pokud nebude místo, tak také Rokycany. Byla jsem se tam podívat a sestřičky byly skvělé, všechno ukázaly, řekly... Tak že si myslím, že to tam je fakt fajn. Slyšela jsem to i od hodně spokojených maminek.. A pokud nebudou namrzlé silnice, možná vyhrajou Rokycany i nad Vojenskou..Je to tam taky pěkný a nepaltí se nic.. (a televizi nepotřebuji..:-)))) HEzký den. Míša.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.