Ahoj Evi,
to jsem zase ja:-) Precetla jsem si ten prispevek o prvnich pohybech... je to vazne uzasny. JA je poprve citila na zacatku 18. tydne a bylo to takove jemne nezne jako by sklouznuti...
A pak se to stupnovalo. A jak pises, nejvice energie ta moje mala mela, kdyz jsem sla spat...jak se doporucuje - na levem boku a ji se to zrovna vubec nelibilo, takze jsme spaly na pravem:-) Ale kdyz jsem zacala usinat, zacala ona cvicit nebo co:-)
No a pred porodem mela jeste jednu disciplinu, ve ktere vynikala - zaprela se mi nozkou bud do zeber nebo do pupiku - to nejcasteji a ja ji musela taky stouchnout do nozky, aby toho nechala, protoze to celkem dost bolelo:-) Kdyz se pak narodila, tak ty nozicky jsem uz duverne znala:-)))
Ale vsechno to bylo krasne...strasne se tesim, ze si to zopakuju, jestli se nam zadari...
Jo a pred porodem taky jak uz byla nizko, tak mi hlavickou skripla nejaky nerv v trislech a spatne se mi chodilo - musela jsem cupitat, delat kratke krucky...ale i to bylo uzasny, kdyz na to ted vzpominam...:-)
Jak ja se zase tesim...
Předchozí