| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k dotazu Záchvaty hysterie

Milá Kristýno,myslím si po přečtení tvého dotazu,že bych se mohla s tebou podělit o tzv.záchvaty hysterie,mám doma 4 letou dceru a k tomu 18 měsíční lumpačku,má st.dcera také trpěla těmito záchvaty hysterie,dokonce i si prakticky vymýšlela nemoci a bolení pro strhnutí pozornosti na sebe,měla jsem pohovor s dětskou psycholožkou a ta mi řekla,že jí musíme nechat vyšetřit na bolení bříška tzv.gastro vyšetření aby se vyloučila fyzická příčina a pak řešit tuhle tu vzteklost či hysterii,dcera byla tři dny na pozorování v nemocnici,krom nějakého nálezu se nic nepotvrdilo a tak mi dala psycholožka takovou radu na zkoušku,než by jsme k ní přišly a ona si ji omrkla,když jí to chytne tak jí vzít do místnosti,třebas dětského pokoje,tam kde si nemůže ublížit a nechat jí tam samu,nepouštět televizi,video či dvd,kazeťák ale vysvětlit jí že je to lék na její tzv.chování,zavřít dveře a opět jí říci,že až se uklidní může přijít za námi do pokoje,jinak že bude v pokoji,snažit se jí to podat ve formě jakožto léku,jak mi tomu říkaly meciny a hlavně být v tomto důslední,nechodit tam,nepouštět jiné osoby-babičku ,dědu,sourozence a vytrvat a vydržet,nejdříve bude reagovat pravděpodobně hysterickým řevem a pro začátek se nic nezmění,ale čím se tato hysterie bude opakovat,ona přivykne a zjistí že z toho že hysterčí nic nezíská,ale naopak tratí,to že jí třebas uklidňujete je právě to co ona čeká a z čeho získává a vy by jste měli tuto situaci obrátit v její neprospěch i když vás to bude stát jistě pevné nervy a velikou trpělivost,takže tak jsme to dělali mi a osvědčilo se nám to,ahojka držím pěsti Martina.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.