Milé budoucí maminky, v klatovské porodnici jsem rodila na jaře 2003. Sestřičky na sále byly velmi milé a trpělivé. Překvapivě příjemně působila aromaterapie. Páni doktoři výborní. Vybavení sálu podle mého OK, mají i různé moderní vymoženosti - porod do vany, stolička. Osobně jsem pro klasiku. Děťátko se narodilo předčasně, museli jej převést na nedonošenecké oddělení, které je v jiné budově. To bylo trochu nepříjemné. Nicméně moje návštěvy a později i přesťěhování za miminkem byly bez problémů. Pediatři mně každý den chodili 2x informovat o tom, jak se daří miminku. Celkově jsem byla v Klatovech spokojená a plánuji další porod tamtéž. Tak mnoho zdaru!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.