Taky mě můj doktor doporučoval Neratovice. Tak jsme se tam jeli s manželem podívat. Menší pracoviště, a proto se tam hodně za všechno platí. Když nám předložili ceník. Taky se mi nelíbilo, že z místnosti sester byl cítit kouř z cigaret na celé oddělení.Není tam JIP pro novorozeňata. člověk nkdy není, co se může přihodit.Tak jsme se rozhodli naše třetí minčo porodit opět v Podolí. Byla jsem tam vždy spokojená a když tam teď chodím připadám si jako doma. To známé prostředí na mě působí dobře. Dlouho jsem se rozhodovala. Takže jsem to málem prošvihla, protože se teď musí v Podolí registrovat kvůli velkému počtu rodiček.Volala jsem tam když jsem byla v 36 t.t. Poslední tři volná místa , řekla sestra do telefonu. Tak jsem ráda, že zase Podolí. 4. 12. mám termín, už se těším na miminko. Katku zdraví Katka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.