Já nemám z Neratovic zrovna pozitivní zkušenost, ale ve srovnání s mým 1.porodem na Bulovce to bylo o něco lepší.Když mě manžel přivezl v porodních bolestech do porodnice, sestra na mě hodila pohled"no to z vás máme radost není tady už místo". Udělala mi monitor, kontrakce jsem měla už tak po minutě, sama jsem cítila, že to už snad musí být, manžel musel odpovídat za mě, já nebyla ani schopna už ani pořádně mluvit. Ale bylo mi řečeno, že bylo by lepší, abychom jeli do spádové nemocnice, že mají hodně rodiček. Představa, že nasedám do auta a 20 minut jedu, byla nepředstavitelná. Naštěstí mi hned na to praskla voda a miminko bylo do 15 minut venku. Ještě mě moc nepodpořilo to, že mi sestřička, když jsem se svíjela v kontrakcích a snažila se co nejméně halasit, protože byla noc, řekla ať moc nekřičim, že vzbudím ostatní maminky na pokojích. Jinak potěšil mě porod v polosedu, bylo to o mnoho příjemnější, než porod s nohama a rukama ve třmenech, jak tomu bylo na Bulovce před 4 roky. Jinak 1 lůžáky a 2lůžák jsou opravdu pěkné, ale přišly mi dost drahé, 3 lůžáky v nadstandardu nic moc za 200kč za noc, srovnatelné se standardem. Nevím jak teď, ale v pokoji nešlo štelovat topení, tak jelo pořád naplno, takže hrozný hic, když se zapla klimatizace nade dveřma, tak maminka u dveří klepala zubama. Jinak celkový dojem je takový lepší průměr, alespoň pro mne.
Předchozí