Porod na Vinohradech nedoporučuji,pokud chcete mít mimíska u sebe a jste aspoň trochu pořádní.Je to asi týden co mě pustily z šestinedělí.Byla jsem v šoku z hygieny.Ve sprchách byla na zemi přes víkend krev, uklízečka asi nepracovala. Na můj dotaz v pondělí zda vůbec o víkendu funguje mi bylo sděleno,že se nachází někde na budově a sestra ji má zavolat.Záchody špinavé včetně podlah, toaletní papír se doplňuje jednou za týden, musíte mít vlastní a to i na porodním sále!
Navíc ve sprchách je na stropě tmavá plíseň.Když jsem se opětovně zeptala na úklid, bylo mi odpovězeno, že loni malovali.Nejsem zas tak náročná
,mám za sebou čtyři porody a nějakou zkušenost.Ale jen ve Vinohradské se mi podařilo schodit tři kila,a to jsem odmítla jíst jen bramborovou polévku vyrobenou z bramborové sušené kaše.Na lékaře si nemůžu ztěžovat i když občas chyběla informovanost a domluva mezi nimi.Já se pojedu podívat do Benešova.Chci mít mimíska u sebe a to mi jeden pokoj pro tři maminky s dětmi a jeden nadstandart- jednolůžkový a dvojlůžkový nezajistí,takže bych mohla zkončit na pokoji šestinedělí a mimíska by mi přinesli jednou za tři hodiny a v noci vůbec.Asi je přikrmují.Na Vinohrady potřebujete štěstí a Savo.
Předchozí