| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Měla jsem poporodní depku - 2. část

Taky jsem si prožila poporodní depresi a to tak těžkou, že jsem se z léčila v Bohnicích 2 měsíce!!! Naštěstí mě psychiatr poslal hned na "ten správný" pavilon č.3 a ne na příjmový (kde asi byla pisatelka - z toho bych se v mém stavu už asi fakt zbláznila). Teďka je to akorát rok a na ten pobyt vzpomínám v dobrém jako na skvělé lázně nebo pionýrský tábor nebo tak něco:-) Sešla se nás tam výborná parta, když bylo volno mezi terapiema, hráli jsme na kytaru, zpívali, vzájemně se podporovali a dobře si rozumněli.

Léčit jsem se šla měsíc po porodu a dneska nechápu jako jsem to vůbec tak dlouho mohla vydržet, bylo mi tehdy nejhůř v životě. Laktaci mi zastavili Mysalfonem a mokrým obinadlem, stejnak jsem dostala zánět prsu, takže k anxiolytikům a antidepresivům jsem dostala ještě antibiotika... Brala jsem Remeron (přibrala jsem ale 7 kg za 3 měsíce), pak Seropram (ten mi taky nesedl) a teď mám Wellbutrin. Ještě jedno dítě bych chtěla a taky se bojím, že se mi to bude opakovat.

Moc ráda si s váma, kdo jste tím prošly, pokecám a získám další zkušenosti.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.