Mě pomáhají kočičí hřbety a v práci se snažím často vstávát, třeba si zajít ke kopírce apod. A sedět správně. Večer si dávám kočičí hřbety a taky si kleknu před balón a opřu se o něj rukama a horní části hrudníku a lehce se pohupuji. Nebolí mě přímo záda, ale třísla a je to taky od zad. Můžeš zkusit úlevové porodní polohy zaměřené na záda nebo masáž levandulí. Nebo přestaň pracovat..:-) Jinak moje miminko je hroznej divoch/šikula, prvně kopalo jen dvakrát denně, teď mám pocit že pořád:-). Taky mívám dny, kdy mi břicho tvrdne i když se jen zvednu ze židle, jindy zase můžu utíkat na tramvaj a naopak se cítím osvěženě.. Musím své bříško i miminko poslouchat:-). Eva
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.