mohu jen souhlasit Natalis je SUPER. Měla jsem plánovaný císař s epiduralem a tu pohodu a klid si nemohu vynachválit. Pan doktor mi vše podrobně vysvětlil, jestli to teď bude bolet, studit nebo pálit. Manžel na mě čekal u sálu takže prcka viděl hned po chvilce jak ho odvezli ze sálu. Já byla během půl hodinky taky na pokoji a všichni se o mě perfektně starali. O prcka samozřejmě taky. Kojení mi z prvu moc nešlo, ale mikdo mi prcka nepřikrmoval - naopak mi ho každou chvilku nosili k prsu a když už mi bylo lépe, tak mi ho už na pokoji nechali a já to zkoušela jak to jen šlo. Nakonec jsem se dokonale rozkojila, že bych mohla kojit snad i dvě. Všichni jsou tam opravdu bezva. Jedině doporučuji, ale věřím, že i nemocnice je dnes už fajn. Jo a mimochodem já jsem u VZP a rodila jsem na pojišťovnu a nic jsem neplatila.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.