Od doby kdy se mi v Hb narodila Madlenka už uplynuly sice dva roky, ale vzpomínám stále na ty krásné chvíle v super prostředí se super personálem. Moc děkuji znovu a znovu bývalému panu primáři Kestřánkovi, který mi pomohl při problémech s otěhotněním a pak velmi citlivým způsobem přivedl císařským řezem naše zlatíčko na svět. Riskla jsem epidurál, protože i první moje dcera se narodila císařským řezem, tak jsem u toho chtěla tentokrát být. Manžel byl do poslední chvíle se mnou na porodním sále, který spíše připomínal obývací pokoj a pak mu hned předala sestřička naši malou po porodu / dělal vlastně náhradní maminku/ - TO JE SLUŽBA K NEZAPLACENÍ! Manžel si vytvořil k malé velmi silné pouto a donekonečna mi vyprávěl jak se na něj "lísala " a hledala něco k snědku.
V porodnici dávají maminkám 100% servis, přitom tam vládne disciplína ale pohoda bez buzerace. Paní doktorka Weberová mi pomohla s kojením a za to jsem byla velmi vděčná. Využila jsem také možnosti nadstandardního pokoje. Když někomu vypravujeme, že za námi přijel manžel se starší dcerou a mohli s námi přespat na porodnici, tak tomu nechce nikdo věřit. Mohla bych vychvalovat dál, ale pokud chcete zažít krásné chvíle kolem porodu TAK JEDINĚ V HAVLBRODĚ.Podle reakcí pan nový primář vede i dál toto oddělení ke spokojenosti maminek. Za to mu patří dík! Docela mě mrzí, že už se na porodnici nedostanu, ale zato všude chválím. Přeji hodně úspěchů!!!! Šárka
Předchozí