Čekala jsem své první vytoužené miminko.Porodu jsem se bála, ale snažila jsem si vsugerovat, že už nebudu rodit jako moje matka, přikurtovaná za nohy, sama samotná, bez šance projevit nějaké přání, jako nesvéprávná pacientka. Až na tu samotu (přítomen manžel) jsem porod své matky kopírovala. PS.nohy mi přikurtovali až na závěr, ale ležet bez hnutí jsem musela celých 5 hod. Teď už vím přesně, co nikdy víc nechci zažít. Podruhé budu rodit rozhodně jinde.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.