Ahoj :)
take jsem rodila v doprovodu sveho pritele na Obilnim truhu a muzu jen potvrdit, ze porod byl velmi prijemny, za asistence milych porodnich asistentek. Rodila jsem v malem, utulnem pokojicku, kde bylo pritmi a veskere mozne vybaveni (mic, zebriny, polohovaci postel, koupelna, atd...). Po vsechny porodni doby byl se mnou muj pritel. Porod probihal naprosto prirozene: bez oholeni, nastrihu ci anestetik, v poloze, kterou jsem si sama vybrala.
Byla jsem vsak zklamana z oddeleni sestinedeli. Oddeleni by nutne potrebovalo rekonstrukci, je velmi neutulne. Navstevy stoji na chodbe, kde v dobe navstev je nekolik desitek lidi, zachody a sprchy jsou spolecne pro cele oddeleni. Nicmene sestricky byly prijemne a profesionalni a pomohly se vsim, co bylo treba.
Tri dny jsem stravila na nadstandartnim pokoji, kde vse bylo tak, jak ma byt. Zachod i sprcha na pokoji, navstevy mohly kdykoli prijit, byla to jednoduse pohoda :).
Spolu s mym pritelem jsme se shodli, ze nas zazitek z narozeni Veroniky je uzasny (hlavne diky porodnim asistentkam) a pokud bude moznost, budeme tam rodit zase :)
Jitka
Předchozí