Dobrý den Milado, dostávám se zase po delší době k počítači, takže jsou moje odpovědi vždy s nějakou časovou prodlevou. V porodnici mi tehdy řekli, že o celou placentu žádají maminky jen po plánovaném císařském řezu,ale proč, to mi nevysvětlili. Kamarádka, která před 7 lety pracovala jako porodní asistentka mi říkala, že se dřív placenta uchovávala od všech maminek, pak se od toho upustilo. Taky mi ale nevysvětlila proč. Takže nevím. Mějte se pěkně Hana
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.