| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak zdolat nespavé dítě

Z tohoto článku, příspěvku nebo rady jsem vyzkoušela místo čaje obyčejnou převařenou vodu. Jestli jsem uspěla nebo neuspěla o to spíše nejde. Moje kamarádka Anička, když přišla z porodnice vyzkušela misto kojení dát čaj. Ano ona uspěla, já ale ne. Začal pít čaj jako by to bylo mléko. A to časem vyvrcholilo, když zjistil že si může vybrat. Někdo může podotknout, že si zato můžu sama. Ano má pravdu. Když nechtěl čaj, tak jsem vstala a šla poctivě svého miláčka nakojit. Když nechtěl ani to ani to, tak jsem vstala a utěšovala. Jenže ten můj klučina má maminku šikovnou. S pochopením mého chotě, maminky jsem začla praktikovat úplně neco jiného. Ze začátku to bylo velice těžké, hra s nervy kdo vydrží a vyhraje. Jenže v téhle hře to malé škvrně prohrálo. Knížky jsou chytrý, ale všechno tam není. Abych se konečně v polovině 6 měsíce vyspala (jinak jsem vstávala po půlnoci po 2 až 3 hodinách) jsem našeho Lukáška nechávala brečet tak dlouho až usnul. Nebudete věřit,ale 3dny ty byly velece těžké. Vybrali jsem si proto raději čtvrtek, pátek a sobotu a v neděli šlo dětátko k babičce a my jsme prospali celý den. Ale zaručený úspěch.Nikdo by nevěřil jak to zabere. Oni jsou pekně mazaný už od malička. No a co se neděje teď. Už nechce mlýčko, to prý stačí přes den, ale budí se opět, a to že prý má žízeň. Tak jsem zkusila Vaši radu, místo čaje vodu. No můžu Vám říci, byla jsem v šoku. To mu je snad jedno co dostane, jen když někdo z té postele vyleze. Takže opět všechno začalo od začátku. Jen to tvralo 2 dny. A to se dá vydržet. Má to zaručený úspěch. Jen to vědět o neco dříve, člověk mohl vypadat už dřív líp a hlavně mohl být fit a plný síly. Chce se to nebát, vždyť mají od nás skoro všechno, tak proč jim taky někdy neukázat kruhou stranu mince. Tzv. už niky nebudou první a vždycky nad nimi někdo bude. Svým způsobem, čím dříve to pochopí tím je to lepší pro život. A poslouchat se musí. Vždyť je máme radi, ale přehánět se nemá. Dneska,už nám je 7 měsíců pryč a vážíme 8,20 a měříme 72 cm, takže se namá špatně. Výchova našich dítek se musí brát sportovně. Vaše čtenářka Kateřina

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Kosky