Mihulko,no od miminka se muselo rehabilitovat.Kdyz bylo holkam neco malo pres rok,nase pani doktorka nam vyhrozovala s tim ze mala nebude mozna nikdy chodit a jestli ano tak pry az tak okolo 5teho roku no a mala zacla chodit kdyz ji bylo neco kolem 18ti mes:-))Takze na doktory se opravdu nemuzes"vzdy"spolehat.Mala chodi na rehabilitaci,jezdi na konich,nosi plastovou boticku a pristi rok planujeme operaci,ona ma prave diky te DMO zkracene slachy na leve nozicce takze doslapuje na spicky,take ma problemi s reci ale jinak je moc chytra,sikovna a dela vlastne uplne vsechno jako jeji sestra jen je opozdena ale jeji sestricka ji taha moc dopredu:-)coz ji moc pomaha.
Tady na rodine jsme se z holkama bavili prave o te operaci,ta pomuze ale pry se to vrati,tady neni prave hacek v tech slachach ale v mozecku ktery to proste diky te DMO neumi ovladat a tak se to vzdy pry vrati zpatky ALE nikdy nevis:-))
Tak to mas taky dobry,sami stiri:-))My mame v rodine sama vodni znameni:-)
Jinak ja nemam na pobyt v nemocnici take nic moc pekne zazitky.Ja jsem lezela na rizikovem 1,5mes takze jsem si to tam uzila:-)Jinak porod jako takovy,mela jsem cisare,no bylo to"docela" ok ale nektery pristup sester,hruza!jidlo,prostredi atd....hruza!
Předchozí