Je to sice už 5 a půl roku, co jsem tu rodila, ale nemůžu si stěžovat. Bylo to zrovna v době, kdy se porodnice začínala předělávat. Celou dobu jsem u sebe měla manžela, který mi moc pomohl. U porodu jsem měla por. asis. Kubrovou (myslím že se tak jmenovala) a nakonec paní doktorku Křižanovskou. Tímto bych jim chtěla poděkovat. Teď jsem v 17.tt a rodit půjdu zase na Slovany. Co je mi do oprýskaných dlaždic a odřeného topení?! Jak říkám, porod proběhl dobře. Na oddělení šestinedělí jsem se dostala na pokoj, kde jsme mimča neměly. Nosili je jen ke kojení. První den mi to nějak nevadilo, protože jsem celou noc kvůli porodu nespala. Pak nás přeložili na rooming-in. Některé sestřičky z novorozenců byly v pohodě a některé ne. Ale to si člověk nevybere, to se může stát i jinde. Takže já na Slovany pojedu zase.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.