Dalo to zabrat, ale přečetla jsem všechny příspěvky a musím říct, že mnohé mě zamrzely, zvlášť od mamin, co porodí, potom stráví se zdravým mimčem tři dny na odd. šestinedělí a ještě mají tu drzost na něco si stěžovat... Já jsem byla celkem měsíc na odd. rizikového těhotenství, tam si nemůžu stěžovat absolutně na nic...as.MUDr. Gerychová je skvělý doktor a super ženská :-), zachránila mi těhotenství a nakonec se postarala o super porod... Taktéž MUDr. Weinberger a všechny sestřičky.... Na odd. šestinedělí byli taky všichni skvělí a nejvíc děkuji všem sestřičkám a lékařům z odd.11, kde moje děti po porodu strávily skoro měsíc a bylo o ně dobře postaráno....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.