Ahoj Tano, jsem tedka ve 30tt a zvažuju porod na Polní (jsem taky z Brna). nemáš nějaké zkušenosti s touto porodnicí? Myslím že v Brně je to prašť jak ohoď. Bohunice i Obilňák jsou podle mého otřesné. Hlavně na Obilňáku se tváří jak strašně baby friendly, ale letos v září tam nechali málem umřít mě i mé nenarozené dítě, vůbec je to nezajímalo a na rozloučenou mě řekli, že ženský prostě potrácí a at se s tím smířím (dovedete si představit co to s těhotnou udělá). A nakonec sfalšovali záverečnou zprávu, ve které jedna "velmi mladá a zjevně hodně blbá" doktorka napsala že si hospitalizaci nepřeji (přitom jsem tam kvůli ní přijela i s taškou plnou osobních věcí) a že chci jet domů. Totální blbost!!!!!, když víte že když pojedete domů MHD, že můžete i s miminkem v bříšku zhebnout někde na zastávce. Vskutku velmi friendly. Všechno jsem to zvládla jen díky vstřícnosti a zájmu jiných lékařů a jinde.Nedovedu si představit jak to tam vypadá při porodech, když byli schopni podcenit takovou věc.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.