s porodnicí v J.Hradci jsem byla celkem spokojená až na jednu vec a to s pani doktorkou Balkovou.Přijela jsem do porodnice kolem třetí hodiny raní a pani doktorka moc příjemná nebyla za prvé čekala jsem docela dlouhou dobu než se na mě přišla podívat a když už přišla a zjistila že mám bolesti po 5 minutách ale voda mi ještě neodtekla tak jen zakroutila očima jako že jsem asi blbá když jí kvůli tomu otravuji.Nakonec jsem porodila ráno v 9 hodin a pani doktorka u porodu skoro ani nebyla ale asistentky byli moc příjemné milé a hlavně chápavé.Dětské sestry byli také velmi sympatické vše co jsem nevěděla mi ukázali nebo řekli byly jsem s nimi spokojená.Tedˇčekáme druhé dítě a budu zase rodit v J.Hradci jenom doufám že už se nesetkám s pani doktorkou Balkovou byla opravdu velmi nepříjemná a nerada bych to zažila i podruhé.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.