Přidat názor k anketě manželce
Jo,já jsem naprostý tupec,Evelyn,takže bych prosil vysvětlit rozdíl mezi kojencem a malým dítětem,případně mezi novorozencem,kojencem,batoletem.... a malým dítětem- do kterého dne nebo týdne,eventuelně měsíce,se specifikuje pojem KOJENEC a od kdy pojem MALÉ DÍTĚ? O prospěšnosti kojit,kojit a kojit co nejdéle nepochybuju,já sám jsem zastáncem kojení,a to i kojení na veřejnosti,našemu broučkovi je devět měsíců a manželka stále kojí,to se snad ale nevylučuje s tím že by dítě kvůli prospěšnosti kojení muselo trčet zavřený v bytě.A v tom dalším jsi Evelyn docela dost mimo mísu,protože pokud si,jak ty říkáš,s KOJENCEM vyrazíme na zámek,například,tak myslíš jako že čekáme,jak se ten náš kojeneček bude rozplývat nad korunovačními klenoty a že bude tleskat ručičkama nad sličnou slečnou kastelánkou,jo?To je snad každému jasné,kromě tebe,že návštěvy historických památek ani restaurací pro dítě žádným přínosem nejsou.Jenže o to vůbec nejde,víš.jde o to,že není důvod aby se rodiče jen proto že mají mimi uzavřeli i s dítětem
mezi čtyři stěny a absolvovali s ním jen pochůzky nezbytně nutné,jako třeba návštěvy u lékaře.Není vůbec nemožné se kojenci přizpůsobit i v případě výletů,a pak,dítě je již od narození tvor společenský,a budeš se divit,ale již několikatýdenní miminko vnímá stokrát víc než si ty myslíš,tak proč z něj dělat vězně,ne?
Předchozí