Přidat názor k anketě manželce
Holky, nenechte se nadzvedávat ani ode mě, ani Martina...snad tady může každý vyjádřit svůj názor, ne? Nebo že by vážně ne? A že se názory liší? To je snad normální.
Trochu problém je, že se tu často chytá za slovíčka, a pak tu někdo vášnivě bojuje proti názoru, který ani pisatel nezastává.
Nikdy jsem netvrdila, že se s dítětem nemá chodit ven, a ta Martinova přirovnání jsou opravdu dost drsná.
Trošku mi připadá rozdíl v tom, když napíšu, že považuju za lepší se s plně kojeným dítětem (tedy do půl roku věku)držet spíš poblíž domova a nekomplikovat sobě ani dítěti situaci tím, že najednou není kde nakojit) - a tím, že někdo napíše třeba to, co Martin.To už je totiž osobní útok.
Jinak buďte klidní, taky jsem využívala toho, že potrava pro dítě je po ruce a cestovala s malým dítětem, jenže jsem to nestavěla jako že to dělám pro to dítě, ale ono to u kojeného dítěte šlo, a MĚ to vyhovovalo...tomu dítěti je ve třech měsících šumafuk jestli ho někdo vozí po parku nebo po zoo či vlastech český, nebo třeba taky po návštěvách...Ale spíš ho to podle mě může rozhodit než prospět, když vůbec něco. Je prostě trošku pokrytectví tvrdit, že tomu dítěti to tak vyhovuje a přitom je to výlet rodičů, to oni tam chtějí jet...dítě z toho něco má až když je starší...a některé děti ty stálé změny můžou stresovat...To zdůrazňování toho, jak je to pro dítě perfektní zase trochu podráždilo mě, proto jsem napsala co jsem napsaĺa.
A nevidím nic špatného na tom, že je dětem doma dobře, tak by to snad mělo být, ne? Procházka s kočárkem po parku nebo (zní to morbidně, ale je tam klid a čitý vzduch) hřbitově (když tam kojím, je to na veřejnosti?) a pak hezky domů, to považuju pro malé dítě za ideálnější, než kojit někde na náměstí vedle kolotoče.
A pro ty, co obhajují výlety - copak v lese je "veřejnost" ? Tak komu by to tam vadilo?
Předchozí