| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k anketě manželce

ale jo, dejme tomu, že takhle napsané bych to brala, když už šmahem neodsuzuješ všechny, co to dělají jinak než ty :o) Moje děcka fakt klid u kojení nijak nevyžadují, ta mladší by se dokonce ani nenajedla, protože Václavák hadr proti tomu, jak mě při kojení dokáže "obléhat" ta starší :o) A nepohodlí s cestováním... taky jak se to bere. STarší brala jako nepohodlí kočárek (a to od narození, tedy nijak jsem si jí častým nošením nerozmazlila :o) ), v šátku byla spokojená kdekoli. A ve vlaku mezi lidmi obzvlášť :o) S mladší je to horší, protože hodně dlouhé nošení nemá ráda stejně jako hodně dlouhé ježdění v kočárku, takže tam už je to o tom, jak cestu nakombinovat, abych věděla, že ji nebudu nějak přetahovat. Na druhou stranu potřebu být mezi lidmi má taky - nebo jinak: pokud je mezi lidmi, zvědavě sleduje, co se kde šustne, vydrží si sama hrát déle, než když je jenom se mnou, míň brečí a tak.

MMCH - kojení v restaurační kuchyni. Co na to hygienické předpisy? :o) Jasně, že se při kojení snažím o diskrétnost, to snad asi každá v téhle diskuzi, nicméně kdybych jakkoli měla upozrňovat na to, že kojím (tedy přemisťovat se do provizorních místností), cítila bych se víc nepatřičně, než když bych nakojila u stolu. Vždycky jsme si snažili vybírat takové, abych pokud možno nebyla uprostřed místnosti nebo u okna do ulice, ale měla jsem při případném kojení šanci se třeba pootočit ke stěně, abych byla "utajená" v zátiší s květináči a tak podobně :o) Ale to už je taky o osobních zkušenostech.

S.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.