Přidat názor k anketě manželce
ale jo, dejme tomu, že takhle napsané bych to brala, když už šmahem neodsuzuješ všechny, co to dělají jinak než ty :o) Moje děcka fakt klid u kojení nijak nevyžadují, ta mladší by se dokonce ani nenajedla, protože Václavák hadr proti tomu, jak mě při kojení dokáže "obléhat" ta starší :o) A nepohodlí s cestováním... taky jak se to bere. STarší brala jako nepohodlí kočárek (a to od narození, tedy nijak jsem si jí častým nošením nerozmazlila :o) ), v šátku byla spokojená kdekoli. A ve vlaku mezi lidmi obzvlášť :o) S mladší je to horší, protože hodně dlouhé nošení nemá ráda stejně jako hodně dlouhé ježdění v kočárku, takže tam už je to o tom, jak cestu nakombinovat, abych věděla, že ji nebudu nějak přetahovat. Na druhou stranu potřebu být mezi lidmi má taky - nebo jinak: pokud je mezi lidmi, zvědavě sleduje, co se kde šustne, vydrží si sama hrát déle, než když je jenom se mnou, míň brečí a tak.
MMCH - kojení v restaurační kuchyni. Co na to hygienické předpisy? :o) Jasně, že se při kojení snažím o diskrétnost, to snad asi každá v téhle diskuzi, nicméně kdybych jakkoli měla upozrňovat na to, že kojím (tedy přemisťovat se do provizorních místností), cítila bych se víc nepatřičně, než když bych nakojila u stolu. Vždycky jsme si snažili vybírat takové, abych pokud možno nebyla uprostřed místnosti nebo u okna do ulice, ale měla jsem při případném kojení šanci se třeba pootočit ke stěně, abych byla "utajená" v zátiší s květináči a tak podobně :o) Ale to už je taky o osobních zkušenostech.
S.
Předchozí