Blanko-díky....Mi piš o finálním pečení-já jdu právě na perníky-ale to neřeším-to se může udělat kdykoli-ale ty dárky mě točí.A horší,že v obchodě už nic není!!!!A každý rok to mám stejně-na poslední chvíli. TeĎ jsem oběvila pro Toma ten Skener-nejsou to ale ty auta,ale jakési příšery se kterýma se bojuje /stojí to 300Kč/-je to na čárový kody a když načte třeba kod z alkoholu nebo cigaret tak se příšerám udělá špatně a nebojují:-))No ale to určitě nikde nebude!!!A kde to mám sehnat?bože,bože!!!Já z toho padnu!!!A do toho Tom odpočítává dny do vánoc....Mě fakt trefí.Dneska jsem si půjčila DVD od kamošky,Maxipes Fík,Tom a Jerry,Pat a Mat...tak aspoň přepálím Dankovi na vánoce-ale co Tomovi?Chtěl Chemmika-toho už nikde nemají-no asi nemají vůbec NIC!!!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.