Tak trošku potěchy ze školy,když už mě ty vánoce deptají....Tom přišel po třech a půl týdnech do školy a za dva dny psali písemku z matiky...Učitelka jim další týden prý řekla,že písemka dopadla hrozně a napíší si ji znova-a do žákovské dostanou obě známky-ale spíš že bude počítat tu lepší...a Tom,který měl loni z matiky trojku,dostal na obě písemky jedničky!!!No fakt hledím!tak byl dávám za příklad,že on,když tam tři týdny nebyl,dostal jedničku a kdosi tam byl a má čtverku....No tak jsem na chvíli zpychla!!!a tu čtverku z češtiny co tam měl v žákovské další jsem velkoryse přehlídla:-)))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.