Přidat odpověď
Ahoj, díky za odpověd. Holky do školky chodí, už mají za sebou 1. třídu, po prázdninách je čeká už 2. Do školky jsem je dala hned jak to šlo, a to hlavně kvůli tomu, že jako dvojčata neměly absolutně žádný důvod kamarádit se s ostatními dětmi. Ony si totiž vystačily. I když jsem je odmala tahala po kamarádkách, co měly stejně staré děti, chodily jsme i do Klubu dvojčat - holky si hrály vždy jen spolu. Až ve školce, kdy už neměly za zády mámu a musely se samostatně projevit, začalo to fungovat. Te´d mají holky spoustu kamarádů a jsou rozhodně samostatnější. Do školky chodí rády, když je jedna nemocná, druhá automaticky jde, aby něco nezameškaly a doma to pak druhé vypráví. Bohužel, kvalita školky je ponejvíc závislá na učitelkách. My máme štěstí na skvělé paní učitelky, které se dětem věnují, ale ve školce mám možnost srovnání při různých záskocích. Je to fakt znát a poznají to hlavně děti. Takže přeju tvé holčině, ať se jí ve školce líbí a ať má skvělou paní učitelku. A hlavně si užijte hezké léto!! Simona
Předchozí