Přidat odpověď
Tak já dneska zas depku...co jsem měla na seznamu nákupů pro děcka na vánoce,tak NIC nebylo!!Hlavně pro TOma nemám skoro nic..Jsem si říkala,ještě že jsem si objednala tři věci na netu /z toho dvě pro Toma-/...a ještě jsem litovala,že jsem neobjednala jednu hru pro Danka co jsem chtěla,páč jsem si myslela,že ji koupím-no to by ji museli mít...a dnes večer telefon z toho internet.obchodu,že tu jednu věc /pro TOma/ nemají..už jsem s tím počítala-ach jo..ale jsou hodní,a zrovna jsem jim řekla jestli mi můžou ještě poslat tu hru pro Dana...A Tom vyzvídal kdo to volal...jsem mu říkala,že volal Ježíšek,že dárky došly a už nejsou...no skoro pravdu.../samo-ježíška mi nevěřil-jsem mu říkala,že ten Ježíšek ví,že dostal už mobil a proto už nic nebude/
Jo Blanko-ty jedničky nejsou má práce mého doučování-zrovna toto jsem nějak nechápala-Tom říkal,že tomu rozumí,tak jsme to ani nějak netrénovali...Zítra píšou z fyziky a angličtiny-to bude horší.Z fyziky musí dostat jedničku,jinak bude mít dvojku na výzo-on debrujář!Ostuda!
Předchozí