Kladla jsem si take otázku č.1: Ptala jsem se sestry, která se mnou vyplnovala formuláře k porodu k Capu asi 14 dni pred porodem. Říkala, ze se ji to osobne jeste nestalo a ze se to stava opravdu vyjimecne.
Stalo se to moji sousedce, ktera byla vice otevrena a dostala tim prednost. Pak mluvila s pani, ktera to stesti nemela, ale ta rikala, ze na porodnim sale byli na ni velmi prijemni a vysli ji vstric a ze ji to ani nevadi a na sousedku nebyla nastvana.
K otázce č.2: Kojeni v pokojicku v Capu po porodu mi šlo samo (respktive na kurzu jsem si polohu v leze na boku naucila), ale sestra by jinak pomohla. Na odděleni šestinedělek si mne detska sestra vzala zvlášť do místnustky s křeslem. Dohlédla na mé kojeni a Michaelky odrihani, sem tam nějaké rady prohodila. Ale stejně je lepsi se v nejakem kurzu techniky kojeni naučit, protože na mne ta dětská sestra nastoupila až po půl dni. Kojení Na Bulovce podporují, žádné dudlíky tam člověk neuvidí, což je dobře.
Přeji hodně štěstí
Teď je Míše půl roku a kojím stále a bezproblémově (dudlíka nemá, větry jí netrápily - pila jsem i v těhotenství fenyklový čaj).
Předchozí