Všechny Vás zdravím. Už jsem taky psala příspěvek, jak jsem před 8 lety rodila, ale teď bych se ráda zeptala,jestli někerá z Vás neví, jak se objednat s manželem na prohlídku sálu...A také bychráda věděla co je opravdu nutné si do porodnice vzít sebou na mimi i pro sebe.Tatínka zavolají sami?A jakpak je to s mobilem a osobními věcmi?Nechávají se na pokoji miminka samotné, když jdete na jídlo....Samotný porod mě neděsí, protože se už nemůžu dočkat, ale takové otázky jaké jsem psala me zajímají...:-)Zajímavé že? Děkuji za odpovědi.Janča
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.