| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Gynekologicko-porodnická klinika, 1. LF UK a Fakultní nemocnice Na Bulovce

Ach jo, ale ne :-)), ale :-((, Vy mi opravdu nepřijdete normální!!!
Už jsem se nechtěla vracet k této debatě, ale zas musím. Stejně jako Vy po dlouhé době.
Píšete, čtěte pořádně... pořád vám nerozumím!

Váš první příspěvek:

22.2.2004 20:25:05
Autor: Pražačka

--------------------------------------------------------------------------------

Pane bože,ani mě to neudivuje,tato nemocnice je má noční můra,vzala mi otce,babičku a bratra.Od doktorů až po sestry a také prostředí je to strašné!Já jsem těd také těhotná a na Bulovku bych nikdy porodit nešla,mám sní i své zkušenosti a i mé přatelé.

K tomuto se už nechci znovu rozepisovat, viz můj druhý příspěvek!

Ale reaguji na větu, maminky mají psát názory a zkušenosti s touto nemocnicí... ano! Ale PORODNICÍ!!! Takovou zkušenost ( z toho co jste napsala: na Bulovce mi zemřeli příbuzní, ale ne na gyn.por.oddělení )
vy nemáte, tak co zde vůbec píšete??? To by mne opravdu zajímalo.
A ještě k tomu, že jste pak reagovala na příspěvek Evy. Souhlasím s panem doktorem: Hláška Bulovka nikdy, Vrchlabí vždy! opravdu nepochopitelná.
Souhlasím ale s Evou, že příjemnější je určitě porod do vody, než s nohama u stropu... Chtěla jsem též rodit do vody, asi by mi nevadily "fekálie" ( chtěla jsem klystýr, třeba by ve vodě žádné nebyly ), ale co děťátku? Toho bych se neptala... prostě by se narodilo mezi "fekálie"... ale o tomhle nechci psát. Nakonec jsem byla ráda, za ty nohy "u stropu", za zdravou dceru... to bylo pro mne v ten moment nejdůležitější, že se narodila zdravá. Kdyby se něco zvrtlo, zase píši dle svého porodu, musela jsem podstoupit císařský řez nebo porod s klešťěma, neměla bych strach, že jsem ve špatných rukou. Bulovka by si věděla rady, jsou vybavení, mají zkušenosti, jsou připravení na případné komlikace a jejich zvládnutí. To, že se někdy něco stane jinak než by mělo, není jen tím, že je to Bulovka.
Každý porod je jiný. Každá máme jiné pořadavky. Pro mne a asi i pro většinu maminek, zvláště prvorodiček, je přednější zdravotní stav miminka než vlastní pohodlí.
Může se stát cokoliv, kdekoliv. Bulovka není noční můra! Každý má nějaké zkušenosti, zážitky, proto existují takovéto diskuze, aby se k daným nemocnicím, oddělením ( zde Bulovka, porodnice! )maminky vyjadřovaly. Vy ani paní Eva jste neměly do této diskuze nic psát, dle pravidel. Nerodily jste zde. Pak by tato naše "dětinská" debata nemusela vůbec být... Ale je každého věc, kam si co píše nebo nepíše.
Nemám ráda ale nepravdivé a nesmyslné a hlavně nepodložené urážky!!! A urážky na někoho a samozřejmě odsuzování ho od někoho, kdo s daným nepřišel nikdy do osobního kontaktu. To mi přijde opravdu trapné, možná se teď zastyďte a panu doktorovi se omluvte! To je slušnost, ale to je asi něco, co Vám nic neříká!
To jsem se nějak rozepsala a i rozčílila. Už když jsem byla těhotná, mne ty řádky :Bulovka, noční můra... děsily... ale... stačí se sebrat a s partnerem, manželem nebo s kamarádkou a jít se na Bulovku podívat, rádi Vás provedou po sálech, podají informace. Nejsou zlí, nekoušou...Ano nějaké sestry jsou méně příjemné, sympatie nepadnou, ale to je asi všude, ne jen na Bulovce.
Takže závěrem. Všem nastávajícím maminkám hodně síly k porodu a všem nejen maminkám přeji krásné a šťastné Vánoce a vše nej do Nového roku :-))!
Z.
PS: Snad už je tato odpověď tečkou k této debatě, ikdyž vlastně máte právo na reakci, jsem tedy připravena, tak do toho, zapojte zas fantazii, jukněte předtím nejraději na horor, ať jste povzbuzená, Pražačko...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.