Janko u Tvých kluků můžou teoreticky nastat dvě situace: buď můžou být časem jako Tvůj bývalý (ale u něho jeho nátura taky asi byla ovlivněna tím, v čem vyrůstal) nebo si z toho můžou vzít opačný příklad a zkušenost do života a být právě opační. Ještě že se pořád vracím k té mé tchýni. Je fakt děsná a já budu za chvíli v její roli a teprve teď se mi začíná v dobrém vracet všechno, co jsem s ní zažila, čím mi ublížila, co se mi nelíbilo - a snažím se toho vyvarovat. Před časem sem přispívala JANA M., která nevěděla co se synovou přítelkyní a nakonec vyšlo najevo, že JANA M. nikdy žádnou tchyni neměla (což může být i záviděníhodné) a tak nevěděla vlastně co s tím... a stále do všeho pletla svou MAMINKU a nechápala, že plete hrušky s jabkama (už si se dlouho neozvala JANO M.)..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.