Přeji všem pěkný večer,
musím reagovat.
10.11.2004 jsem v porodnici U Apolináře porodila svého nádherného syna za asistence svého manžela.Dodnes vzpomínáme na ten nádherný den a velmi se těšíme a doufáme,že právě v této porodnici přivedeme na svět dalšího potomka:)))
Díky veškerému personálu-porodní asistentky,lékaři,sestřičky z šestinedělí i z dětského odd.,jsem prožila opravdu nádherný porod i dny zde strávené,díky sestřičkám jsem úspěšně zvládla počáteční problémy s kojením a svého andílka kojím dodnes:)))Byla mě i synovi zde poskytnuta ta nejlepší péče a za to všem velmi děkuji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A to chci dodat,že v té době byl v provozu pouze 1 porodní sál.Lékaři i por.asistentky měli opravdu co dělat,a i přes to mi byla poskytnuta skvělá péče.A že si vás nikdo 2 hodiny nevšímal?No,já myslím,že i v tom je právě ten profesionální a laskavý přístup personálu.Není snad nic krásnějšího,než když si konečně s tatínkem o samotě můžete pomačkat a pomazlit se s tím drobečkem:)))
Podotýkám,že mám spoustu kamarádek i známých,které zde porodili své děti,a slýchám od nich jen krásné vzpomínky na tuto porodnici!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Já rozhodně vím,že příště svěřím narození svého dalšího miminka opět porodnici U Apolináře:)))))))))))))))))))))))))))))))))))
Přeji všem krásné Vánoce a radost z vašich dětiček a bříšek:)))))))))))))))))))
Petra.
Předchozí