| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Babičky, nespořte vnoučatům

Ahoj,

i já jsem se tímto tématem intenzivně zabývala. Zabývala jsem se tím tak intenzivně, že jsem pojišťovnictví začala studovat a nyní pomáhám v tomto směru rodičům, prarodičům a pěstounům, aby pro děti založili životní pojištění, které nejen pomůže spořit, ale hlavně "vytřískat" z pojistky co nejvíce peněz.

Existují produkty pro děti, které jsou samozřejmě zajímavé, protože peníze dítě v 18 letech opravdu dostane a je i pojištěné pro případ úrazu nebo v případě úmrtí rodičů. Často ale jsou tyto pojistky nevýhodné protože dítě nedostane na konci pojistné doby tolik, jako by dostalo v případě úplně jiné pojistky, která vyjde často levněji a ještě je státem dotovaná (popř. nedostane v případě úmrtí rodičů z této dětské pojistky tolik, kolik by dostalo, kdyby rodiče uzavřeli úplně jinou pojistku - na příklad u dětské pojistky dostane každý rok 20% z pojistné částky a v případě jiné pojistky, (kterou je dítě také chráněné v případě úrazu) by při úmrtí rodičů dostalo ihned 100%. Navíc existují pojistky, kdy si rodiče (popř. ten, kdo pojistku platí) ještě může dát spoustu peněz do odpočtu základu daně, což u dětských pojistek vůbec není.

Pokud byste potřebovali v tomto směru poradit a jste z Prahy a okolí (nebo do Prahy jezdíte) můžete se na mě kdykoliv obrátit. Můžu Vám vše vysvětlit - samozřejmě zdarma :o) - a poradit ten nejlepší způsob pojištění, abyste na této pojistce vydělali hlavně Vy a ne pojišťovna.

Bacha ve všem jsou triky!!

Klidně mi zavolejte na tel: 603749230 - kdybyste se nedovolali zašlete mi SMS a nechte na sebe kontakt a důvod proč píšete stačí napsat "pojištění dětí" nebo něco podobného a já Vám zavolám. Nebo napište na e-mail.

Ahoj Gábina

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.