Rodila jsem zde v březnu 2002 v době,kdy byla tato porodnice opětovně otevřena po infekční epizodě o které tady tak často píšete. Nebála jsem se,protože sama pracuji ve zdravotnictví a dovedu si docela dobře představit,jak k tomu mohlo dojít,ale moc nad tím nepřemýšlím.Asi by se maminky divily co všechno vyroste ze stěrů nejen v nemocnicích, ale třeba doma z kuchyňského prkýnka... Ale k vlastnímu porodu. Přijeli jsme v neděli v 16 hodin,41 týden s odtekou plodovou vodou. Bolesti s eale nekonaly. Domluvili jsme se,že jim trochu pomůžeme a tak přišly čípky, časem i infůze. Vana mě osobně moc nenadchla,ale prý mi dle porodní asistentky hodně pomohla se otevřít, stejně tak tolik obávaný krystýr mi v tu chvíli vůbec navadil. asistentka Iva Šedivá byla bezvadná a paní doktrorka také (Hošková).Míša se narodila 2,05 a byla to nejkrásnější miminko na světě. Šití mi umrtvili a tak jsem v tu chvíli pozorovala jak ošetřují naši malinkou a tatínka jak ji obskakuje. Na šestinedělí mě trochu překvapili dětské sestřičky a vím,že příště se už odbýt nenechám. Nyní jsem v 17.týdnu a pokud mi bude v této porodnici umožněno darovat pupečníkovou krev a miminko bude vpořádku, tak chci rodit tady, vím do čeho jdu a velice si cením osobního přístupu zdejšího porodního oddělení.
Předchozí