Ahojky, tak i já jsem se konečně dočkala svého miminka, naší Michaelky, hledala jsem na netu informace o fakultní nemocnici ale moc zkušeností jsem tady nenašla a tak jsem počítala se vším co mě tam může potkat, bývaly tam takzvané stop stavy kdy nepříjímali rodičky, ale už se to tam změnilo a příjmou každého kdo tam příjde rodit, což jsem byla ráda. Moje zkušenosti s touto porodnicí jsou opravdu dobré protože jsem si pochvalovala profesionální přístup doktorů,který byl opravdu na urovni a také i porodních asistentek, moc jsem děkovala paní porodní asistentce za její ochotu a rady jak si ulevit a jak pomoci aby bylo vše rychlejší protože jsem na porodním sále ležela celých 24 hodin. Měla jsem tam svůj klid a mamžel tam mohl být se mnou. Jinak na oddělení šestinedělí to bylo už horší, protože tam bylo o osm rodiček víc než je kapacita a tak sestřičky nestíhaly a byly nervozní a nepříjemné, ale upozornuji že jen některé, protože byly sestry a sestry ! Ale mě šlo o to aby dopadl porod dobře proto jsem si vybrala tuhle porodnici a ty 4 dny na šestinedělí se daly přežít. Všem doporučuji Petra s dcerou Míšou
Předchozí