tOŽ eVELYN..ani jeden napsaný dárek?Tom byl taky spokojen,takže pohoda...a včera jsem zjistila,že jsem ještě Danovi zapoměla dát jedno DVD -Bořka stavitele...NO nic-kdoví co ještě najdu ve skříni... My máme odpočinkový den až zítra-no odpočinkový-s mojim se tu myslím zabijem..nejlepší je,když je v práci...POslední dobou mi fakt leze na nervy-čím dál víc! Blanko-i když tu budeš až v lednu-tak mi psal náš pan ušní k vánocům...já se zmínila,že byl Tom se zápalem plic v nemocnici-a on se mě ptal,jestli má nějakou imunomodulační léčbu-či tak něco...prý se to dává po těžších infekcích,a prý jestli nic nemáme z nemocnice,že se mám stavit za ním..Takže hned v lednu tam naklušu..ještě,že ho "mám"...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.