Milé maminky.Já jsem rodila v Kladenské porodnici 2.10.2003 za asistence pana doktora Klimenta,skvělých porodních asistentek,mé maminky a samozřejmě i partnera.Byla jsem nadšená z přístupu veškerého personálu této porodnice.Porod proběhl bez komplikací a myslím,že na prvorodičku i rychle.Do porodnice jsme přijeli před 18.00hod a malá vykoukla na svět v 20.25hod.Vážila 2.95kg a měřila 49 cm.Po porodu se mnou má rodina mohla zůstat ještě dvě hodiny a na malou princezničku se mohl ihned podívat i dědeček.Sestřičky na oddělení byly úžasné,pomohly mi s kojením a bez problémů mi zodpověděly každý můj dotaz,stále chodily kontrolovat zda něco nepotřebuji.Přístup této porodnice je naprosto profesionální.Příští rok plánujeme s manželem druhé miminko a jinam bych rodit nešla,záleží i na přístupu každě z nás.Milé nastávající maminky přeji Vám a vašemu malému sluníčku mnoho štěstíčka a zdravíčka a nebojte se vše zvládnete určitě bez porblémů a na jedničku.Všechny Vás moc zdravíme Veronika a Adélka.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.