Milé maminky! V sobotu 22.9.01 se mi v Klaudiánově nemocnici v Ml.Boleslavi narodilo první miminko - syn Jannick. A tímto bych chtěla poděkovat celému týmu lékařů a sestřiček na oddělení rizikového těhotenství, porodním sále i šestinedělí za perfektní profesionální i lidský přístup. S celým pobytem jsem byla zcela spokojená a mohu tuto porodnici s čistým svědomím doporučit i Vám. Rozhodně doporučuji i těhotenské cvičení, které v porodnici každý týden probíhá a nezapomenutelným zážitkem byla pro mě i přítomnost mého manžela u porodu. Díky tomuto všemu byl pro mě porod jedinečnou a docela pohodovou zkušeností.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.