Rozhodla jsem se rodit v Krči. Po zkušenosti mé sestry, která tam rodila v dubnu 2005. Já měla termín 3.11.2005 Naše Terezka se narodila 2.11. v 13.20 Porod byl skvělý, v Krči maji porodní pokoje. Takže jsme měli s manželem soukromí. Každou chvíli nás chodila kontrolovat buď porodní asistentka nebo doktor. Byli všichni moc příjemní. V 10.00hod. mě přijmuli na sál, v 11.00 mi nastřihli vodu a v 13.00 jsem začala rodit. Porod byl trochu komplikovaný malá měla 3xpupeční šňůru kolem krku a zasekla se ramínkama, takže musela být vytažena kleštěma.Nehledě na to se ztrácela na monitoru, takže musela rychle ven. Pan primář Sever byl skvělý. Jemu a p. doktoru Vokrojovi můžu jen a jen poděkovat. Na šestineděli byli všichni moc hodní. Rozkojili jsme se hned den po porodu. Byli tam moc hodní a hned nám poradili pokud se nám něco nezdálo. Krč Vám můžu jen doporučit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.