Ahoj všem,
stejně jako vy jsem během celého těhotenství plašila s výbavičkou, ale protože jsem pracovala až do úplně posledního možného termínu nástupu na mateřskou a v práci jsem byla od půl deváté do osmi i devítí do večera, moc času na to nezbývalo. Leda o víkendu. Když jsem jela do porodnice, věděla jsem, že budu mít chlapečka, ale raději jsem pořiyovala vše univerzální. Protože se Románek narodil v lednu, měla jsem troje pletené soupravičky včetně pletených dupaček na bavlněné, nepřeberně čepiček, rukaviček a bačkůrek, asi osmery bavlněné dupačky, spoustu bodýnek a bavlněných kabátků. Protože mám hodně známých, po porodu Románek dostal s každou návštěvou něco na sebe (pletený svtříček, soupravičku, bundičku apod.) a samozřejmě, že skoro všichni kupovali tu nejmenší velikost. Jednalo se přeci o novorozence. Románek se narodil docela velký a už v porodnici mu některé erární prádélko bylo menší. Z celé chystané výbavičky vyrostl během prvních tří měsíců a já musela znovu do obchodu, tentokrát už s kočárkem ...
Proto doporučuju, všeho s mírou, pokud máte hodně známých, kteřří Vám chtějí něco koupit, ať se s Vámi raději poradí co a v jaké velikosti a i vy sami nakupujte raději v několika velikostech. když to Vašemu nově narozenému cvrčkovi bude velké, tak do toho doroste, ale když mu to bude malé, můžete to leda někomu dát.
Zdavím všechny a přeju hodně zdraví Vám i Vašim broučkům
Předchozí