Dobrý den,dne 24.11.2005 se mi v Nymburské porodnici narodila dcera Lenka,měla jsem vyvolávaný porod,který byl dlouhý a náročný,v 7h ráno začal a porodila jsem až 23minut po půlnoci ale díky skvělému personálu dopadlo vše dobře.Dostala jsem epidurál,protože ty kontrakce už nešli vydržet a trvalo to dlouho a mohu ho jen doporučit ,protože se vám neskutečně uleví od bolestí takže ho určitě nezavrhujte.U porodu se mnou byl i můj přítel,který mi také velice pomohl a myslím ,že by měli muži u porodu být protože je to velká opora a sami vidí že to není jednoduché.V porodnici jsem strávila týden a ženské sestry které byli u mého porodu i ty které jsem zažila během pobytu byli všechny skvělé a ochotné(bohužel si nepamatuji všechna jména),dětské sestry byli taky v pohodě až na pár vyjímek ,ale nesmíte si nechat vše líbit,protože pokud se vám něco nelíbí tak se musíte ozvat.Z doktorů jsem se setkala s panem primářem,dr.Tomanem,dr.Doležalovou,dr.Gregiřicovou,všichni opravdu skvělí lékaři a velice milí a ochotní,hlavně mé díky patří dr.Dynkovi ,který mě rodil,je to sympatický a úžasný doktor.Takže na závěr chci velmi poděkovat všem ženským sestrám za jejich pochopení a ochotu a také všem lékařům ,které jsem uvedla a jestli za pár let budu čekat další miminko určitě si pro něj pojedu do Nymburské porodnice a vy budoucí maminky ,které se nemůžete rozhodnout kam jít rodit tak já vám Nymburk vřele doporučuji hlavně se tam můžete jet podívat a vše vám ochotně ukáží a vysvětlí je to fakt super porodnice takže ještě jednou moc díky a přeji vám do Nového roku mnoho úspěchů a vám budoucím maminkám zdravé a šťastné miminka.
Předchozí