Vzhledem k tomu, že mé těhotenství probíhalo bez jakýchkoliv komplikací, rozhodla jsem se ve 35.týdnu těhotenství pro návštevu Prahy, abych mohla dokoupit nějaké drobnosti pro očekávaného drobečka. Můj výlet dopadl hned první noc jinak než jsem si představovala. Již v noci jsem byla nucena z důvodu odtoku plodové vody odjet záchrankou do porodnice, odkud jsem odjela i s miminkem. Protože to bylo moje první miminko, měla jsem samozřejmě strach a obavy, ať už ze samotného porodu či nějakých dalších komplikací, které jsem znala z doslechu svých kamarádek. Mohu ale říci, že díky péči a úsměvu na tváři všech sestřiček - ať už byly starší nebo mladší, se kterými jsem měla možnost se setkat, se všechny těžké chvilky daly nějak zvládnout. Můj dík patří samozřejmě i lékařům a porodním asistentkám, kteří se o mě a o mé miminko staraly. Především MUDr. K. Buben, B. Urbánková. A. Urbánková, J. Hůlová, MUDr. Barešová, MUDr. Šaňáková a sestřičky, jejichž jména si nepamatuji. Opravdu, pokud chcete, aby se vám personál porodnice plně věnoval a dokázal vám odpovědět na spousty otázek, které má asi každá maminka, měl s vámi trpělivost, pomohl vám a naučil vás jak se starat o vaše miminko, můžu tuto porodnici doporučit každé nastávající mamince. A proč jsem se vůbec nechala odvézt záchrankou do Podolí - podle informací na internetu a názorů maminek se mi toto porodnice ( z pražských porodnic ) zamlouvala nejvíce. Přeji všem nastávajícím maminkám
Předchozí