| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Ústav pro péči o matku a dítě

Vzhledem k tomu, že mé těhotenství probíhalo bez jakýchkoliv komplikací, rozhodla jsem se ve 35.týdnu těhotenství pro návštevu Prahy, abych mohla dokoupit nějaké drobnosti pro očekávaného drobečka. Můj výlet dopadl hned první noc jinak než jsem si představovala. Již v noci jsem byla nucena z důvodu odtoku plodové vody odjet záchrankou do porodnice, odkud jsem odjela za 10 dní se zdravým a spokojeným miminkem. Protože to bylo moje první miminko, měla jsem samozřejmě strach a obavy, ať už ze samotného porodu či nějakých dalších komplikací, které jsem znala z doslechu svých kamarádek. Mohu ale říci, že díky péči a úsměvu na tváři všech sestřiček - ať už byly starší nebo mladší, se kterými jsem měla možnost se setkat, se všechny těžké chvilky daly nějak zvládnout. Můj dík patří samozřejmě i lékařům a porodním asistentkám, kteří se o mě a o mé miminko staraly. Především MUDr. K. Buben, B. Urbánková. A. Urbánková, J. Hůlová, MUDr. Barešová, MUDr. Šaňáková a sestřičky, jejichž jména si nepamatuji. Opravdu, pokud chcete, aby se vám personál porodnice plně věnoval a dokázal vám odpovědět na spousty otázek, které má asi každá maminka, měl s vámi trpělivost, pomohl vám a naučil vás jak se starat o vaše miminko, můžu tuto porodnici doporučit každé nastávající mamince. A proč jsem se vůbec nechala odvézt záchrankou do Podolí - podle informací na internetu a názorů maminek se mi toto porodnice ( z pražských porodnic ) zamlouvala nejvíce. Přeji všem nastávajícím maminkám, ať se jim narodí zdravé miminko a hlavně ať se setkají s lidma, kteří chápou jejich bolest a strach a kteří jim pomohou.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.