Jsem v 20. týdnu těhotenství a jsem pozitivní na toxo - výsledky mám IgM 1,2 IgA 1,13 a IgG 2,0. Avdita séra IgG 80%. Pro mne jsou to jen čísla znamenající ohromý strach, jelikož mě infekční oddělení jeden den doporučí ukončení těhotenství a druhý den mi zavolají, že je vše jinak a že mi jistý doktor z Prahy vzkazuje, že se nemám o dítě bát, že těhotonství není ohroženo. To mi vzkázali telefonicky - a tak se bojím co si z těch doktorů vezmu, až se mi narodí dítě z poškozením. Držím palce. Nám i Vám všech pozitivním těhulkám.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.