Ve strakonicke porodnici jsem rodila v cervnu 2005.Da se rici,ze jsem byla az na male vyjimky spokojena.Pokoje jsou tu male,utulne a pro narocnejsi rodice je mozne si priplatit a mit pro tech par dni jen pokoj pro sebe.Nemam rada samotu,tudiz jsem zustala v beznem pokoji pro dve matky.Jelikoz jsem mela rizikove tehotenstvi,musela jsem nastoupit do nemocnice o tyden drive.Sice-doma je doma,vse se dalo zvladnout.Sestricky jsou az na male vyjimky prijemne.Muj nazor je,ze vsude je "neco" a sestricky jsou take jen lidi.Proto se setkavame i s temi mene prijemnymi,ktere svou praci berou jen jako zamestnani.S temi nastesti zit nemusim a tech par dni se da prezit.Nema cenu se rozcilovat,vzdyt nam to mnohem vice vynahradi ten drobecek,ktery je vedle nas.Nastesti je vetsina sestricek prijemnych o doktorech nemluve.Ja mela pri porodu to stesti,ze me rodil bezvadny,mily a jedinecny doktor FOUR a zaroven byly skvele i porodni asistentky.To se to potom rodi:-)))Tak tedy pri trose optimismu mohu tuto porodnici jen doporucit.Hlavne klid a zadne rozcilovani,doma si vse prizpusobite svemu a muzete v klidu vychutnavat toho sveho vonaveho milacka.Ahoj vsem a hodne stesti.
Předchozí