Zaplatili jsme doktorovi v Motole 3000 Kč. Mohu říci, že to asi stálo za to, protože sestra na příjmu byla protivná přesně do té chvíle, než zjistila, že "náš" pan doktor už je na cestě........ Byl se mnou celý porod, všichni byli velice milí, porodila jsem prakticky bezbolestně a velmi rychle, až jsem z toho byla překvapená. Na porodním sále jsem si připadala jak v americkém filmu, o to větší šok mne čekal na oddělení šestinedělí. Sestry jsou tam příšerné, jak ženské tak dětské. Se vším je otravujete, což dávají dost najevo. O desateru kojení tam asi ještě neslyšeli. Kdyby se uděloval nějaký titul "baby unfriendly hospital", Motol by ho měl jako první. Výhodou je poměrně luxusní prostředí, sociální zařízení společné jen pro dva pokoje a přístupné přímo z pokoje, telefon na pokoji, praktické pojízdné postýlky ........... no je to tam nové a hezké. Žádný nadstandart není potřeba. Musím říci, že podruhé bych šla zase asi do Motola. Ty protivné sestry se dají přežít, koneckonců já mám svoje mimino a kdo je víc? Jen je potřeba nastudovat si něco o kojení, protože tam se dítěti okamžitě "ordinuje" umělá výživa, pokud nepije podle tabulek.
Předchozí